Kar sami nismo spekli za božične in novoletne praznike, so nam zagotovo še gostje kaj prinesli. Kam z ostanki peciva, ki se sušijo ali smo se jih naveličali, jih pa ne želimo zavreči?
KAM Z OSTANKI PECIVA OD PRAZNIKOV? 4 predlogi, kako ga porabiti
Trendi

Naredite ježke, rumove kroglice, cake popse ali sladoled, ki se ne topi.
Sestavine so enostavne, porabite vse, kar vam je ostalo od peke in ostankov peciva. Vse skupaj zdrobite v skledi, dodajte stopljeno čokolado in malo masla. V drugem primeru lahko dodate mascarpone sir in čokolado ali nutelo. Če je masa presuha, dodajte coca-colo ali drug sok, lahko tudi rum.
Vse skupaj zmešajte in pustite za eno uro v hladilniku, nato pa oblikujte v želeno obliko.
Na koncu povaljajte v kokos, potopite v čokolado, okrasite z mrvicami, orehi …
Komentiraj
Regional priporoča
Več trendov
Zadnje z obale
Več kronike
V TRSTU ARETIRALI TANDEM Z MASAŽNIMI SALONI: Novačila sta mlade Kitajke za prostitucijo
T.K.
-
danes ob 15:13
Novo iz Slovenije
KDAJ JE IGRANJE KLAVIRJA PREGLASNO? Odbor DZ sprejel dopolnitve k zakonu o javnem redu
A.P.
-
danes ob 15:20
VELIKO ZANIMANJE ZA CEPIVO PROTI GRIPI: Kjer še ni pošlo, ga je na voljo le še omejeno
N.J.
-
danes ob 15:05
KRIZNE RAZMERE: Vlada za tri mesece aktivirala shemo skrajšanega delovnega časa
A.P.
-
danes ob 14:09
NIKA PREVC NA TRENINGIH NAJBOLJŠA, NATO PA HLADEN TUŠ: Na tekmi ne bo nastopila!
N.J.
-
danes ob 13:53

