Kar sami nismo spekli za božične in novoletne praznike, so nam zagotovo še gostje kaj prinesli. Kam z ostanki peciva, ki se sušijo ali smo se jih naveličali, jih pa ne želimo zavreči?
KAM Z OSTANKI PECIVA OD PRAZNIKOV? 4 predlogi, kako ga porabiti
Trendi

Naredite ježke, rumove kroglice, cake popse ali sladoled, ki se ne topi.
Sestavine so enostavne, porabite vse, kar vam je ostalo od peke in ostankov peciva. Vse skupaj zdrobite v skledi, dodajte stopljeno čokolado in malo masla. V drugem primeru lahko dodate mascarpone sir in čokolado ali nutelo. Če je masa presuha, dodajte coca-colo ali drug sok, lahko tudi rum.
Vse skupaj zmešajte in pustite za eno uro v hladilniku, nato pa oblikujte v želeno obliko.
Na koncu povaljajte v kokos, potopite v čokolado, okrasite z mrvicami, orehi …
Komentiraj
Regional priporoča
Zadnje z obale
Več kronike
NENAVADNA NESREČA NA GORIŠKEM: 'Trčila' avtomobil in konj, jahač padel na vozilo
N.J.
-
danes ob 15:29
KER MU V KOPRSKEM LOKALU NISO HOTELI DATI ALKOHOLA, SE JE VRNIL S SEKIRO: To je sledilo
N.J.
-
danes ob 12:40
PO UMORU 9-LETNIKA V MILJAH DAN ŽALOVANJA: Deček je obiskoval slovensko osnovno šolo
T.K.
-
danes ob 09:21
Novo iz Slovenije
SLOVO MED SIRENAMI IN LUČMI: Reševalci po vsej Sloveniji so se poklonili umrlemu kolegu
M.U.
-
danes ob 15:55
VRNITEV NEZAKONITEGA OROŽJA: Policija ga bo do konca januarja prevzela na domu lastnikov
N.J.
-
danes ob 14:18


