MNENJA SO DELJENA: Obleka, ki povzroča električne šoke za občutek resnične bolečine v video igrah (FOTO, VIDEO)

Trendi

Inovativen izdelek španskega podjetja OWO omogoča uporabnikom, da izkusijo enake fizične občutke kot njihov lik v video igri. Z nošenjem posebej oblikovane obleke lahko oboževalci Fortnite-a doživijo hitro vožnjo skozi Nitrodome, medtem ko igralci Tekkena dejansko občutijo udarce, ko jih Jin Kazama premaga.

Izdelek, imenovan OWO Haptic Suit, se prodaja za 499 evrov in omogoča nosilcu, da fizično občuti vse, kar se zgodi v video igri. "Ta patentiran haptični sistem je edinstven, ker lahko ustvarimo neskončno različnih občutkov zahvaljujoč naši tehnologiji Sensations," piše v uradnem opisu izdelka. Obleka, ki lahko simulira nelagodje in bolečino, je bil označena kot 'novo okno v posebne svetove'. Na voljo so občutki, ki segajo od ostre bolečine zaradi vboda do občutka močnega vetra. Po poročanju Mediuma lahko obleka omogoči tudi občutek teže prepolnega virtualnega nahrbtnika in pošlje mini mišične krče, če ste predolgo hodili brez počitka.

OWO tudi navaja, da lahko obleko nosite za popolno potopitev v hollywoodske akcijske filme in za globljo povezavo z vašo najljubšo glasbo. Vendar pa podjetje priporoča uporabo izdelka le osebam, starejšim od 18 let. Seveda je ta edinstveni gaming dodatek vzbudil veliko zanimanja. Po ogledu videa priljubljenega TikTok uporabnika GingasVR, ki je testiral obleko, so se številni gledalci obrnili na Reddit, da bi izrazili svoje mnenje.

@gingasvr It’s too real #skyrim #gaming #vr #haptics #rpg #tech #longervideos ♬ original sound - GingasVR

Eden je zapisal: "Ne, hvala. Nisem mazohist." Drugi je dodal: "Ne igrajmo Elden Ringa s tem." Tretji je pripomnil: "Predstavljajte si, da vas v vaši dnevni sobi v GTA 6 premlatijo. To je prihodnost." Četrti je rekel: "Sliši se grozno, vendar ne bom lagal, vsaj enkrat bi rad poskusil." Petji je komentiral: "Rad bi imel to za Dark Souls," medtem ko je šesti zaključil: "Ne, hvala. Igram video igre, da sem lahko pogumen brez posledic."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija