POD POSTELJO NAŠLA MOŠKEGA: Štiri mesece je neopaženo živel pri njej (VIDEO)

Trendi

Ženska, znana kot K na TikToku, je postala popularna po tem, ko je razkrila svojo srhljivo izkušnjo, ko je našla moškega, ki se je skrival v njeni spalnici - kasneje je izvedela, da je v njenem domu neopaženo prebival kar štiri mesece. Njena zgodba spominja na grozljivko. Pojasnila je, kako je našla tujca, ki se je skrival pod njeno posteljo.

Fotografija je simbolična.

Začela je z ozadjem zgodbe, ko je razkrila, da je pri 26 letih kupila svojo prvo hišo in tam živela s svojima dvema otrokoma. Zaradi dela (delala je od 80 do 90 ur na teden), je včasih nekaj noči preživela pri starših, ki so ji pomagali pri varstvu otrok. Ker so bili K in otroci pogosto odsotni od doma po 11 ali 12 ur na dan, je to moškemu omogočilo, da je neopaženo prebival v njenem domu. Ko se je nekega dne po noči, preživeti pri starših, okoli 9. ure zjutraj vrnila domov, je pod posteljo našla moškega.

K je pojasnila, da se je odločila za dremež, se slekla in se ulegla v posteljo. Takrat je začela slišati nenavadne zvoke. "Slišim šum in sem pomislila, da je to lahko miš," se spominja, preden je ponovno zaslišala šum. "Nagibam se čez stran postelje in vidim modre kavbojke in črne nogavice, ki štrlijo izpod postelje." Šokirana je K zbežala iz hiše, skočila v avto in takoj poklicala policijo. Med klicem je opazila, da moški prihaja skozi vhodna vrata njene hiše. "Vidim moškega, ki sem ga najela, da mi kosi travo, kako hodi ven skozi vhodna vrata," je dejala in dodala, da si je moški obul čevlje in začel hoditi po ulici.

Ko so policisti prispeli in pregledali hišo, je K opazila več podrobnosti, kot so uporabljeni krožniki in pogrešani predmeti. To, pravi, nakazuje, da je moški tam živel že dolgo časa. "Priznal je, da je v moji hiši živel štiri mesece. Vlamljal je, ko me ni bilo, uporabljal mojo prho, igral otroški PlayStation in jedel mojo hrano," pravi. Po navedbah spletne strani PayRent so "skvoterji posamezniki ali skupine, ki se naselijo v nepremičninah brez dovoljenja lastnika. Najde se jih v urbanih in podeželskih območjih, iščejo pa bodisi cenovno ugodno bivanje bodisi so vključeni v kriminalne dejavnosti."

@thehodgepodgeplace I have told the story before, but it took me a lot longer so here is the #SquatterStory #Squatter #StoryTime #Trauma ♬ original sound - K♥️

V svojem videu K pravi, da so policisti potrdili, da je bil moški brezdomni. Vendar pa policisti tudi pravijo, da so med preiskavo njegove kosilnice našli več parov spodnjega perila, ki so pripadali K in več drugim ženskam. Njen video je prejel 1,2 milijona ogledov in številni uporabniki so želeli izvedeti več. V nadaljevanju zgodbe K razkriva, da je bil moški prijatelj njenega brata iz srednje šole. Pravi, da ga po incidentu več let ni videla, dokler ga nekega dne ni srečala v baru.

"Zato imam varnostne kamere znotraj hiše, usmerjene na vstopne točke in glavna bivalna območja," je napisal en gledalec. Medtem ko so nekateri gledalci izražali sočutje do moškega v K-jini hiši, saj so menili, da je bil zgolj brezdomec, so drugi komentirali, da bi situacija lahko hitro eskalirala, če je moški resnično imel zbirko ukradenega spodnjega perila. "Oprosti, ampak ne. Ni bil zgolj brezdomec, ki bi tam prebival. Imel je tvoje spodnje perilo in spodnje perilo drugih ljudi," je komentirala druga oseba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija