VALENTINOVO IN HOROSKOPSKI ZNAKI: Kako ga doživljajo in česa se najbolj razveselijo?

Trendi

Z bližanjem dneva zaljubljenih se strastne vibracije povečujejo, obljubljajoč vzdušje, ki bo napolnilo srca z neverjetno ljubezensko energijo. Kaj od valentinovega pričakujejo posamezna horoskopska znamenja in kakšna darila jih najbolj razveselijo?

Oven

Ovni so naivno optimistični, tako v življenju kot v ljubezni in valentinovo zanje predstavlja simpatičen praznik. Kljub temu, da ne sodi med romantične duše, bo ovnica cenila pristen izraz naklonjenosti. Ovnu pa podarite vstopnice za športni dogodek, saj bo to zagotovo njegova največja radost.

Bik

Biki cenijo kakovost, zato pričakujejo popolno valentinovo. Želijo občutek varnosti, predanosti in seveda dobro izbrano darilo. Praktično a privlačno darilo, kot so kvalitetne čokolade, bo zadovoljilo zahtevne okuse bika. Bikica pa bo navdušena nad povabilom na romantično večerjo ob svečah, ki mu seveda ne sme manjkati vonj po vrtnicah.

Dvojčka

Dvojčki potrebujejo svobodo in svež zrak, tudi na valentinovo. Ne marajo pretirane organizacije, zato jih osvojite z duhovitostjo in sproščenostjo. Dvojčki ne potrebujejo preveč kompliciranih daril. Najbolj bodo cenili kakšen priročnik s hitrimi nasveti. Dvojčica pa bo očarana nad parfumom, saj obožuje prijetne vonje.

Rak

Nostalgični raki so nori na valentinovo in ga dojemajo kot priložnost za srčno gesto. Razveselili se bodo prijetnega vabila, ki odraža ljubezen in nudi občutek varnosti. Vajina skupna fotografija iz preteklosti bo za raka neprecenljiva. Raki cenijo nežnost, zato bo masaža ali bon za masažo najlepše darilo za rakico.

Lev

Levi, kralji zodiaka, želijo biti obravnavani kot najboljši, tudi na dan zaljubljenih. Čeprav morda ne vlagajo veliko energije v organizacijo praznovanja, pričakujejo, da bodo obdarjeni na ustrezno kraljevski način. Lev želi slavo in blišč, zato mu podarite darilo, ki odseva veličino. Levinji pa bo najbolj všeč bon za trgovino z oblačili.

Devica

Devica se veseli romantično naravnega valentinovega. To je čas za praznovanje in zabavo, zato bo vsakršno razočaranje za devico nesprejemljivo. Skrbno načrtuje prijeten večer, kjer je vse popolno in po njenih željah. Pristno darilo, ki je skrbno izbrano, bo osvojilo moškega, ženska pa se bo razveselila tudi majhne pozornosti, kot so rože in čokolada.

Tehtnica

Tehtnica si želi druženja tam, kjer se nekaj dogaja. Ples in veselje do jutranjih ur bosta zanjo idealen scenarij. Rože za žensko morajo biti lepe in šik, glasba mora biti prefinjena, restavracija dobro izbrana in uglajena. Za moškega pa pričakujte, da se bo najbolje počutil v elegantnem ambientu, nekje na izletu.

Škorpijon

Škorpijoni bodo na valentinovo cveteli. Prihaja še več strasti, sproščenosti in želje po dogajanju v spalnici. Romantični vzgibi jim niso tuji, a se raje izogibajo pretiranim izrazom ljubezni. Izvirno intimno darilo bo oba spola najbolj navdušilo. Praznujte z njim v intimnem lokalu, saj obožuje temne, skrivnostne kraje, zaključek pa naj bo v spalnici.

Strelec

Strelec, vedno pripravljen na pustolovščino, komaj čaka valentinovo, da lahko preseneti svojo ljubezen. Želi odkrivati nova obzorja, zato bo izbral nekaj vznemirljivega, kot je divja vožnja z romantičnim piknikom. Strelec bo vesel vsake malenkosti, še posebej pa se bo razveselil spontane pozornosti. Strelka pa bo navdušena nad filmčkom, ki prikazuje vajine skupne fotografije s potovanj.

Kozorog

Kozorogi so zahtevni, tudi na dan zaljubljenih. Darilo mora biti na nivoju, saj kozorogi cenijo visok standard. Kozoroginji podarite nakit, ki je kakovosten in eleganten. Kozorog pa bo cenil praktično darilo, ki ga bo lahko uporabil pri svojem delu.

Vodnar

Vodnarji so prijazni, a ne pretirano romantični. Valentinovo za njih pomeni sprostitev in zabavo, vendar raje v družbi kot v dvoje. Vodnarja bo osvojilo nenavadno darilo, zato mu podarite nekaj unikatnega. Vodnarka pa pričakuje nekaj dragega.

Ribi

Ta znak obožuje praznovanje ljubezni v vseh oblikah, zato s pričakovanjem čaka na dan zaljubljenih. Pripravlja se že nekaj dni prej, da bo večer čudovit, harmoničen in predvsem poln ljubezni. Masaža z aromaterapijo bo za ribico popolno darilo. Prav tako se bo razveselila povabila na romantično večerjo. Moški rojen v znamenju ribe pa bo najbolj zadovoljen z nežnimi objemi, piše Horoskop.si.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija