BOLEČINO JE ZAČUTILA ŠELE, KO JE PRIŠLA DOMOV: 47-letnik pri Bonifiki zbil 15-letno mopedistko

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 51 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 117 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo in štiri z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin, zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali sedem nezakonitih prehodov državne meje. 

Včeraj ob 17. uri so policisti dobili obvestilo, da je v Kopru avto zbil mopedistko. Policisti so na kraju ugotovili, da je 15-letnica z mopedom prečkala izvoz od stadiona proti centru, takrat pa je z gradbišča pripeljal 46-letni voznik tovornega vozila in trčil v moped. Voznica je padla, izmenjala sta si podatke, zatem pa je doma začutila bolečine. V izolski bolnišnici so ugotovili, da je lažje poškodovana. Mladoletnici sledi obdolžilni predlog zaradi vožnje po površini, ki ni namenjena vožnji mopedov, za 46-letnika pa bo izveden hitri postopek zaradi izsiljevanja prednosti.  

Spletna goljufija

Občan je preko spleta kupoval delovni stroj. Na določen TRR je nakazal polovico kupnine, zatem pa se ponudnik ni več oglašal na telefon, prav tako tudi ni dobavil stroja. Preiskava intenzivno poteka.

Na cestah

Popoldan so na počivališču Studenec oglobili voznika tovornega vozila, 46-letnega državljana Slovaške, in sicer zaradi nepravilnega prehitevanja.

Policisti so bili včeraj ob 17.03 obveščeni o prometni nesreči v Strunjanu. Povzročitelj, 82-letni voznik osebnega avtomobila iz Izole, se je iz kolovoza vključeval na glavno cesto, ko je od Belvederja proti Strunjanu pripeljal 45-letni voznik osebnega avtomobila iz Lucije. Ta je zaradi umikanja vozilu zapeljal v levo na nasprotno smerno vozišče, po katerem je v tem trenutku pravilno pripeljala 61-letna voznica osebnega avtomobila, državljanka Nemčije, s katero sta čelno trčila. Dva potnika v vozilu 45-letnika sta bila v trčenju lažje poškodovana in odpeljana v izolsko bolnišnico. Povzročitelju so izdali plačilni nalog. Cesta je bila zaprta za ves promet, delno so promet sprostili ob 18.53, popolnoma pa ob 19.27.

Danes ob 2.40 so v Kopru ustavili 58-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,84 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Zagorelo je

V vasi Huje pri Ilirski Bistrici je okoli 18.00 zagorela skladovnica desk. Opravljen je bil ogled kraja, zbirajo se obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija