NA LETALU ZASAČENA MED VROČO AKCIJO: Poglejte, kako sta odreagirala (VIDEO)

Svet

Nedavno se je na enem izmed letov nizkocenovnega prevoznika, ki je bil namenjen na Ibizo, zgodil incident, ki je hitro našel pot do socialnih omrežij. Par na letalu se je pridružil tako imenovanemu ''mile high clubu,'' ki označuje ljudi, ki so se vsaj enkrat predali strastem na letalu. Vendar je omenjen par pri početju zalotil član osebja.

Dogodek, ki je bil posnet, je hitro zaokrožil po spletu. Po zapletu so se vrata stranišča zaprla, kar je nakazovalo, da par ni imel namena takoj prekiniti. Kasneje se je razkrilo, da je Piers Sawyer, ki je seksal, praznoval svoj 23. rojstni dan.

Dogodek je sprožil val smeha med potniki, ki so bili priča neobičajni situaciji. Ko sta se kršitelja vrnila med potnike, so ju pozdravili s smehom in celo ploskanjem. Na letališču ju je pričakala policija, kar je nekoliko pokvarilo njuno dogodivščino.

Spletni komentarji na dogodek so seveda polni humorja, a obenem je bilo marsikomu nerodno predvsem zaradi mame 23-letnega Sawyerja, ki je videla posnetek. Piers naj bi žensko, s katero je imel intimen trenutek, spoznal kar na letališču.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vid |  24 .09. 2023 ob  16: 18
16
Vsi sexamo, anglezi pa so specializirani za take pijane podvige, posebej na pocitnicah. Na Mallorci, Kavosu, Splitu in drugje. Potem pa gledajo na cel svet zviska, ha, drhal!