SE ZAVEDATE, KAJ V ZVEZI POČNETE NAROBE? Ta na videz neškodljiva dejanja lahko pripeljejo do razhoda

Trendi

Ni dvoma, da nas določene partnerjeve navade včasih lahko razjezijo. Toda ali lahko ta na videz neškodljiva dejanja pripeljejo do razhoda? Po mnenju strokovnjaka za ločitve Pranava Bhanota bi te napake lahko vodile do prekinitve zveze oziroma ločitve, piše na portalu The Sun.

1. Nezadovoljiv spolni odnos

Ni presenetljivo, da je za kvalitetno zvezo potreben dober seks. Pranav navede primer: "Ženske v poznih tridesetih in štiridesetih letih se pritožujejo, da partnerji ne zadovoljijo njihovih spolnih potreb."

Pranav Bhanot

2. Izogibanje gospodinjskim opravilom

Se vam zdi, da vse postorite sami? Verjemite, niste edini. "Ena od mojih strank je bila strašno jezna, da je sama opravila vsa gospodinjska opravila. Med drugim ni želel izprazniti koša za smeti, umazano perilo pa je pogosto pustil na tleh. Ženska je imela občutek, da mora nenehno pospravljati za njim. Prišlo je obdobje, ko se je počutila kot starš svojemu možu in ugotovila, da je njegovo vedenje nezrelo. Na koncu sta se ločila," pove Pranav.

Najbolje je, da si gospodinjska opravila delita. Tako se boste izognila prihodnjim težavam in prepirom.

3. Prekomerno trošenje

Pazite, da pretirano ne zapravljate. Lahko se dogovorita, kaj boste kupili oziroma plačali vi in kaj vaš partner. "Nekoč je k meni pristopila stranka in rekla, da se želi ločiti od svoje partnerke, ker nima občutka za denar. Na moje vprašanje, kaj je s tem mislil, je moški odgovoril, da njegova partnerka porabi preveč sredstva za pomivanje posode, kar je bil eden od razlogov, da so se gospodinjski računi zvišali. Pomembno je omeniti, da so takšni in podobni primeri le del večjega problema, ki lahko privede do razhoda/ločitve," poudari Pranov.

4. Različne prehranjevalne navade

Če se ne moreta strinjati, katera je vajina najljubša restavracija, sta lahko v težavah. Pranav razkrije, da je v enem primeru njegova stranka prekinila zakon z ženo, ker ni jedla mesa, on pa je meso oboževal. Rad je namreč zahajal v določene restavracije, kjer ni bilo veganskih jedi in posledično njegova žena ni imela kaj jesti.

Če imata s partnerjem drugačne prehranjevalne navade, vedno poiščita kompromis. Na primer, če ste na dieti in vaš partner uživa hitro hrano, se ne pritožujte. Vi se držite svojega načina prehranjevanja, on pa naj se drži svojega.

5. Življenje s starši

Ker cene nepremičnin naraščajo, se vse več mladih parov odloča za življenje pri starših, kar lahko povzroči napetosti med parom in družino. "To se zgodi zelo pogosto. Pari pridejo k meni in se pritožujejo, da je življenje z družino pravi izziv. Navedel bom en primer stranke. Mož je večino večera preživel z družino, medtem ko ga je žena čakala v spalnici. To je na koncu rezultiralo v prekinitvi odnosa," pojasni Pranav.

Priporočljivo je, da s partnerjem živita ločeno. Če vama finančni položaj tega ne dopušča, potem vzpostavita ravnovesje med vajinim odnosom in odnosom s starši. Ne dovolita, da se starši vmešavajo v vajino razmerje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija