UČITELJICI ZALUČALA V GLAVO STOL: Ni znano, ali je 15-letnica že izključena iz šole

Svet

Na posnetku, ki je zaokrožil po družabnih omrežjih, je videti učiteljico, kako stoji pred razredom in govori z učenci, preden jo stol, ki ji prileti v glavo, potolče na tla. Srednješolka, ki so jo kamere ujele, ko je med pretepanjem z drugo učenko zalučala v učiteljico kovinski stol, je obtožena kaznivega dejanja, ni pa še znano, ali so jo tudi izključili iz šole.

Petnajstletnica iz Michigana je bila aretirana, potem ko je svoji učiteljici z druge strani razreda zalučala v glavo kovinski stol. Incident se je zgodil minuli četrtek popoldne na Southwestern Classical Academy v Flintu v Michiganu. Učiteljica se je v trenutku sesula na tla. Dogajanje je prekinil šolski referent, ki je našel učiteljico, ležečo na tleh s poškodovano glavo.

Flint Community Schools…. Prayers for the teacher and her retirement settlement ????

Posted by Wyntis Hall on Thursday, 28 September 2023

Učiteljica, ki ni bila imenovana, je bila hospitalizirana zaradi poškodb, ki jih je utrpela v napadu, vendar so jo že odpustili iz bolnišnice, prihodnji teden naj bi se vrnila na delo.

Please see the attached "UPDATED" family letter regarding an incident that occurred yesterday at Southwestern Classical...

Posted by Flint Community Schools on Friday, 29 September 2023

Šola je po incidentu objavila pismo na svoji Facebook strani, v katerem staršem zagotavlja, da "te zadeve jemljejo resno" in da bodo še naprej "naredili vse, kar je v naši moči, da ustvarijo in vzdržujejo varno in spodbudno okolje." V pismu je navedeno, da je okrožje sprožilo preiskavo incidenta, ni pa navedeno, ali je bila dijakinja izključena iz šole.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija