ZNANE SO SRHLJIVE PODROBNOSTI: Bliskovita aretacija članov zloglasnega Kavaškega klana nad Piranom (FOTO)

Piran

Policisti so v nedeljo zvečer v bliskoviti akciji na Belokriški cesti nad Piranom aretirali tri osumljence, domačina in dva državljana Črne gore. Vsi naj bi bili povezani z zloglasnim Kavaškim klanom, poroča Večer. Med njimi naj bi bil tudi domnevni likvidator z Oražnove ulice v Ljubljani, ki naj bi načrtoval nov umor.

Po neuradnih podatkih časnika Večer naj bi policija na Belem Križu v občini Piran aretirala Aleksandra Đurđevića iz Portoroža in še dva člana črnogorske mednarodne kriminalne združbe Kavaški klan. Gre za črnogorska državljana, ki naj bi imela vlogi likvidatorjev sovražnikov Kavaškega klana. Njuna naloga naj bi bila v Sloveniji umoriti Žarka Tešanovića iz Ljubljane; njegov umor naj bi naročila matična celica kavaškega klana v Črni gori. Đurđević, ki se ga neuradno povezuje s Kavaškim klanom v Črni gori, pa naj bi jima pri tem pomagal.

Eden od aretiranih profesionalnih morilcev naj bi bil osumljen tudi umora Igorja Mančića januarja lani v Ljubljani.

Žarko Tešanović naj bi oktobra 2019 v skladišču na Okroglem načrtoval krajo droge, v vrednosti več kot 1,5 milijona, ki naj bi jo tam hranila slovenska celica Kavaškega klana, katere vodja naj bi bil Klemen Kadivec. Slednjemu na ljubljanskem okrožnem sodišču sodijo še s trinajstimi obtoženimi zaradi suma, da so trgovali z drogo. Tešanović pri sami kraji droge ni mogel sodelovati, ker je slep, zato naj bi drogo ukradli Danijel Božić, David Šolaja in Igor Mančič. Vsi so bili naknadno likvidirani.

Božić je bil umorjen novembra 2019 po tistem, ko sta ga v Ankaranu ugrabila Klemen Kadivec in Bojan Stanojević, ki sta bila pri tem dejanju aretirana, njuni domnevni pajdaši pa so Božića odpeljali v gozd v bližino Okroglega in ga umorili. Šolaja je bil umorjen decembra 2019 v Španiji, na Mančića so streljali januarja 2020 v Ljubljani, a je likvidacijo preživel, ponovnega streljanja 20. januarja lani pa ni preživel. Storilec je tedaj pobegnil; v nedeljo naj bi bil med prijeto trojico na Belem Križu. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Zvitalisica |  09 .07. 2024 ob  16: 00
21
Kaj delajo ti cefurji v Sloveniji? Streljajo se s cefurji iz maticnih drzav. Smetijo nam drzavo, za katero smo mislili, da bo druga Svica, v resnici pa povsod cefurji, cigani in zdaj se Ukrajinci, ki vsiljujejo svoje srednjeveske navade.
Politika forsira juznjake, tista racunalnicarka niti ne zna govorit slovensko in se in se...
V glavnem, mi normalni drzavljani najprej dobimo kazni in imamo najmanj pravic.
Je ze skrajni cas, da poci!!!!!
kokodek |  09 .07. 2024 ob  15: 23
16
in ko bodo na sodišču izločili vse dokaze, bojo spet na prostosti....