KONEC LJUBEZENSKE PRAVLJICE? Michelle in Barack Obama naj bi se ločevala, je šlo le za "igranje pred kamerami"?

Svet

Tuji mediji poročajo o partnerskih težavah pri nekdanjem ameriškem predsedniku Baracku Obami. Zakonca naj bi se po 30 letih zakona ločevala. Michelle in Barack Obala naj bi bila namreč na poskusni ločitvi. Par naj bi več mesecev prepiral zaradi številnih stvari, med drugim tudi zaradi razkošnega življenjskega sloga njune hčerke.

Viri so dejali, da se je par želel izogniti neprijetni ločitvi, zato sta se odločila za poskusno. Anonimni vir je dejal: "Kadarkoli sta skupaj, se zdi, da drug drugega le živcirata. Čeprav sta bila kar dobra v igranju pred kamerami, so se začele kazati razpoke."

Michelle in Barack Obama naj bi se oddaljila, saj si Michelle močno prizadeva osvojiti Hollywood prek svoje produkcijske hiše Higher Ground. Osvojiti naj bi želela vplivne prijatelje, domnevno pa se oblači tako, da se spogleduje z mlajšimi moškimi.

"Michelle je tako navdušena nad tem, da je močna igralka v Hollywoodu, da nima časa poslušati Baracka, ki joka o politiki," je še dejal vir.

Krožijo pa tudi govorice, da naj bi bila začasna ločitev dolgo pričakovana, saj par po tem, ko sta njuni hčerki Malia in Sasha zapustili starševsko gnezdo, ni imel več nič skupnega.

Razlog za njune prepire naj bi bile tudi potrošniške navade njunih hčera, ki naj bi zapravljali denar za elegantna oblačila in prefinjene restavracije.

Michelle in Barack Obama sta se poročila leta 1992. Nihče izmed njiju še ni komentiral navedb o ločitvi, še poroča dnevnik.hr. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  05 .09. 2022 ob  16: 39
smo res žalostni, ker se ločujeta
hribi |  04 .09. 2022 ob  21: 57
Seveda da ima tiča. In večjega kot ga ima Barack.
manemebasat |  04 .09. 2022 ob  12: 52
11
Ni Michelle ampak Michael. Ima tiča.