PESTER POLICIJSKI VIKEND: V koprskem lokalu gostom ponujal mamila

Kronika

V soboto zjutraj so policisti na mednarodnem vlaku v Ilirski Bistrici mladoletniku doma iz Logatca zasegli petardo 610 super top kategorije F2, katere glavni učinek je pok, in manjšo količino posušene konoplje. Opravka s konopljo so imeli policisti tudi v soboto ponoči, ko jo je 33-letni domačin ponujal gostom v enem od koprskih lokalov. Do prodaje ni prišlo, so mu pa manjšo količino konoplje policisti zasegli in izvedli hitri postopek.

Fotografije so simbolične.

V soboto nekaj minut pred polnočjo so policisti na relaciji ŠkofijeTinjan vozili za osebnim avtomobilom Fiat Punto, ki na njihove znake ni ustavil. Ko je to končno storil, so za volanom identificirali 58-letnega domačina, kateremu je alkotest pokazal 0,64 mg alkohola/l izihanega zraka. Poleg tega voznik ne poseduje vozniškega dovoljenja, registrskim tablicam pa je veljavnost potekla 10. aprila 2014. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Vlom v delavnico in hišo

V Vremskem Britofu je v soboto nekdo iz odklenjene delavnice ukradel več kosov orodja (dve motorni žagi, dva vrtalna stroja in komplet natičnih ključev), v skupni vrednosti 550 evrov.

Včeraj so vlomili v hišo v Orehku, iz katere so odnesli gotovino in zlato žensko ogrlico z obeskom.Danes je v Kopru nekdo ukradel platišča s pnevmatikami s treh osebnih avtomobilov. Podjetje je oškodovano za 6000 evrov.

Nelegalni prehodi meje

Na območju PU Koper so policisti od petka, 18. januarja, pa do danes zjutraj obravnavali dve osebi, ki sta poskušali nezakonito prečkati državno mejo. Prijeli so dva državljana Turčije, ki ju je na območje Škofij pripeljal neznani voznik z osebnim avtomobilom znamke VW Touran. Osebi bosta danes vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija