SOVRAŽI NJENE ZMANJŠANE PRSI: Prej so tehtale toliko kot toaster

Trendi

Ženska je iskala nasvet po tem, ko je delila, kako negativno je njen fant reagiral na njeno zmanjšanje prsi - imela je košarico velikosti D. Zdaj želi, da bi zanosila, da bi ji prsi ponovno zrasle.

Po podatkih Hour Glass Lingerie prsi, ki potrebujejo košarico D, tehtajo približno toliko kot toaster. Šest let po operaciji zmanjšanja prsi njen fant še vedno 'žaluje' za njenimi velikimi prsmi, ona pa pravi: "Imela sem D, ki je prehajala v E. Sovražila sem svoje prsi."

"Po operaciji sem imela C. Operacija mi je pustila brazgotine, ki jih moj fant sovraži, a še bolj sovraži dejstvo, da imam zdaj 'majhne' prsi." Pravi, da njen fant tudi sovraži, ko telovadi, ker je zaskrbljen, da bo izgubila maščobo na prsih, zaradi česar bodo še manjše. Vedno opazuje njene brazgotine in govori o tem, kdaj bo noseča, da ji bodo prsi zrasle in podobno, piše The Mirror.

"Ko se pogovarjam z njim o tem, pravi, da sem se sama odločila za to in naredila svoje prsi grde, zato naj neham tarnati. Vem, da to zveni slabo, a resnično ga imam rada in vem, da tudi on mene ljubi." Išče nasvet, zato se je obrnila na družbena omrežja, da bi uporabnike vprašala, kako naj najbolje ravna v tej situaciji. Eden od uporabnikov je odgovoril: "Verjetno nikoli ne bo zadovoljen z vašim novim videzom. Pustite ga in poiščite nekoga, ki bo cenil vaš izgled."

Drugi uporabnik je dodal: "Zveni, kot da je ta tip obseden z ogromnimi prsmi. Če ne more spoštovati vaših odločitev, da izboljšate svoje življenje na račun prsi, spoznajte nekoga drugega."

Tretji uporabnik je zapisal: "Uf. Vaš fant je neverjetno toksičen in zmanjšuje vašo samozavest. To se bo le še poslabšalo. Naredili ste velik, verjetno strašljiv korak, ki je izboljšal vašo kakovost življenja. Morate biti ponosni nase zaradi tega, in on bi moral biti ponosen na vas, ne pa vam zbijati samozavest." 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija