FIZIČNI OBRAČUN NA ČRPALKI V ŠALARI: Moški podrl motor, nato pa se s pestmi in brcami spravil na mladoletnika

Kronika

Včeraj so bili policisti večkrat obveščeni o nasilnih incidentih, ki so se zgodila v različnih okoliščinah. Prav tako so ob 11.44 prejeli klic, da je na bencinskem servisu MOL v Šalari moški napadel fanta.

Fotografije so simbolične.

Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 17-letni fant vozil motorno kolo iz smeri Šalare proti krožišču na Šmarski cesti. Na tem odseku ga je objestno prehitel voznik osebnega avtomobila in ga skoraj bočno zadel. V križišču ga je voznik motornega kolesa dohitel in skozi odprto okno opozoril, da naj bo bolj previden pri vožnji. To je voznika osebnega avtomobila razburilo, nakar je ob izstopanju iz vozila z vrati podrl motorno kolo ter fanta večkrat udaril po čeladi, ga podrl na tla in še nekajkrat brcnil, nakar je s kraja odpeljal še pred prihodom policistov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in zadevo preiskujejo v smeri kaznivega dejanja nasilništva in poškodovanja tuje stvari. Sledi kazenska ovadba.

Ob 11.18 so bili obveščeni o družinskem prepiru v Divači. 58-letnemu moškemu, ki je svojo partnerko med prepirom udaril, so policisti izdali plačilni nalog.

Zaradi počasne vožnje v enem od križišč v Kopru sta se ob 13.33 sprla dva voznika. Najprej je 18-letni voznik drugemu vozniku pokazal sredinca, nakar je drugi 43-letni voznik zapeljal za njim in ob zaustavitvi pristopil do mlajšega in ga udaril. Obema so policisti izdali plačilni nalog.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 52 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 126 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali sedem tatvin, eno drzno tatvino, en vlom, eno poškodovanja tuje stvari ter eno kaznivo dejanje nasilništva. Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v petih primerih. V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Koper obravnavali en nezakonit prehod državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija