KDO JE FAVORIT ZA DIREKTORJA MARJETICE KOPER? Vse glasnejši so namigi, da bo vodstveni stolček prevzel Alfred Draščič

Koper

Kdo bo izbran za novega direktorja Marjetice Koper, naj bi bilo znano predvidoma prihodnji teden. Kot najverjetnejši kandidat, ki naj bi zasedel vodstveni stolček, se omenja Alfred Draščič.

Razpis za direktorja Marjetice Koper se je zaključil 5. aprila, prejeli pa so kar 18 prijav, a je le osem prijavljenih kandidatov izpolnjevalo razpisne pogoje. Po informacijah Primorskih novic so se na razpis poleg Alfreda Draščiča med drugimi prijavili še Matjaž Avsec, Boris Marzi in tudi nekdanji direktor koprske poslovne enote Pošte Slovenije Valter Furlanič.

Bržan je namige zanikal.

Kot piše omenjeni časnik, so vse glasnejši namigi, da je izbranec koprskega župana Aleša Bržana za vodstveni položaj v Marjetici njegov sosed, 51-letni Draščič iz Tribana, ki se je za to funkcijo potegoval že pred dvema letoma, nedavno pa tudi za direktorja izolske komunale in Rižanskega vodovoda. Pred leti je kandidiral tudi za najvišje funkcije v različnih občinskih in državnih javnih podjetjih. Bržan takšne govorice zanika, Draščič pa potrjuje, da je opravil predstavitveni pogovor z nadzorniki podjetja. Prepričan je, da sta njegova predstavitev in program najboljša, je povedal za Primorske novice. Zagotovil je, "da dejstvo, da sva z županom soseda, pri tem ne igra nobene vloge" in dodal: "Z njim se nisem pogovarjal o razpisu, niti si generacijsko nisva blizu."

Kdo bo zasedel direktorski stolček komunalnega podjetja bo odločal nadzorni svet Marjetice na naslednji seji, ki bo predvidoma prihodnji teden.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Monteverdi |  26 .04. 2019 ob  22: 26
Kaj? Tudi Furlanič se grebe? Šminker - glista ....
 |  26 .04. 2019 ob  21: 08
Pa logicmo...ce ni prijatelj je pa sosed..
Erazem |  26 .04. 2019 ob  14: 14

Še ne dolgo tega smo brali jok in stok, ko je neznanec z lažnim profilom objavljal nepreverjene podatke. Zakaj to počnete zdaj sami. Še en nepreverjen podatek: Kozlovič Lili bi rada postala direktorica ARSO in njena velestranka SMC jo forsira na vse kriplje.
marjetka |  26 .04. 2019 ob  13: 43
13
BRAVO razlika imenovanja v Marjetici Kp prej in sedaj je ,da je prejšni župan imenoval direktorja in se je vedelo ,da ga je on izbral(kar je normalno-povsod tako delajo) sedanji župan pa vse skupaj zanika in ne ve nič-seveda ker se morajo o tem odločiti njegovi svetovalci in podžupani,zato on ne ve nič in lahko komot vse zanika.