PRIJAZNI ŠIMPANZ NAVDUŠIL MNOŽICO: Otroku je vrnil izgubljeno obuvalo (VIDEO)

Trendi

Na videoposnetku, posnetem v Naravnem rezervatu divjih živali Shendiaoshan v mestu Weihai, provinca Shandong na Kitajskem, je ujet čudovit trenutek, ko prijazni šimpanz z imenom Dong Dong vrne obuvalo, ki je padlo v njegovo ogrado mlademu obiskovalcu.

Posnetek prikazuje 14-letnega šimpanza Dong Donga, kako se sprva igra z obuvalom, nato pa se odloči, da ga vrže nazaj med navdušeno množico. Občinstvo lahko slišite, kako navija, ko se obuvalo uspešno vrne med obiskovalce in je nato vrnjeno otroku, ki ga je izgubil.

Po poročanju New York Posta, je čuvaj iz rezervata povedal, da je Dong Dong zelo inteligenten šimpanz in je že večkrat vrnil izgubljene predmete obiskovalcem. Ta prijazna gesta pa ni osamljeni dogodek v tem rezervatu; tudi slon je bil nedavno ujet na kamero, ko je naredil podobno gesto za otroka, katerega obuvalo je padlo v njegovo ogrado, piše United Press International.

@dailymailau Too CUTE! Such a clever elephant ???? #animals #elephant #intelligent #cute #special #fyp #dailymail ♬ original sound - Daily Mail Australia

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija