DRASTIČNA SPREMEMBA PROGRAMA UFC 303: Borba med McGregorjem in Chandlerjem je odpovedana! (VIDEO)

Svet

Glavna borba med Conorjem McGregorjem in Michaelom Chandlerjem na UFC 303 je bila odpovedana, je v četrtek zvečer objavil predsednik UFC, Dana White. Po njegovih besedah se je irski borec moral umakniti iz borbe zaradi poškodbe.

Namesto tega bo novi glavni dogodek dvoboj med Alexom Pereiro in Jiřím Procházkom za naslov prvaka v lahko težki kategoriji. So-glavni dogodek bo borba med nekdanjim prvakom v peresni kategoriji, Brianom Ortego in vzhajajočo zvezdo, Diegom Lopesom. Prejšnji so-glavni dogodek, dvoboj med Jamahalom Hillom in Carlosom Ulbergom, je bil prav tako odpovedan zaradi poškodbe Hilla.

Odpoved borbe med McGregorjem in Chandlerjem je bila pričakovana že zadnje dni. Po nenadni odpovedi tiskovne konference za ta dogodek prejšnji teden se je zdelo, da je borba ogrožena. Ko je UFC v četrtek začel iskati zamenjave, je to skorajda potrdilo usodo dogodka. Borba med McGregorjem in Chandlerjem naj bi bila McGregorjev zmagoslavni povratek, saj ni nastopil od leta 2021, vendar bo zdaj moral še počakati na vrnitev v šport.

Kljub temu obstaja optimizem, da se bo dvoboj zgodil kasneje, saj je Ariel Helwani iz MMA Hour poročal, da so se že začeli pogovori o prestavitvi borbe na avgust ali september. Seveda bi se lahko ta časovni okvir spremenil glede na resnost McGregorjeve poškodbe, o kateri White ni podal podrobnosti.

Čeprav se je program za UFC 303 drastično spremenil, bi moral dogodek še vedno biti odličen zaradi borbe med Pereiro in Procházkom. Nazadnje sta se borila novembra, ko je Pereira zmagal s tehničnim nokavtom in osvojil naslov prvaka v lahko težki kategoriji.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija