NEMARNOST BREZ PRIMERE V POTOKU: "Da ne bo prišlo do kakšnih bolezni" (FOTO)

Koper

Na naše uredništvo je pisal bralec, ki pravi, da je stanje z odpadki na ekološkem otoku v Potoku nevzdržno. Pa ne, da jih Marjetica Koper ne bi sproti odvažala, nasprotno, odpeljejo jih celo večkrat.

Odpadki, kot jih je mogoče videti na fotografiji, se v enormnih količinah kopičijo vsakodnevno, pravi bralec. Šlo naj bi za vedno iste 'poznane' obraze, za različne podjetnike in obrtnike iz okoliških vasi, kot je Sv. Anton, pa tudi iz Kopra.

Bralca čudi, kot navaja, da se predstavnik vaške skupnosti Potoka vsak dan pelje mimo zanemarjenega kupa odpadkov, ki je očitno tako velik, da ga ni mogoče zbasati v kontejnerje, pa "nihče ne ukrepa".

Začeli so se vroči poletni dnevi, ko se iz ekološkega otoka širi še močnejši vonj po razpadajočih smeteh kot sicer. Kot pravi bralec, sam večkrat pokliče Marjetico Koper in zmeraj se odzovejo ter pridejo odstraniti kupe smeti. "Nimam kaj reči, res se trudijo in celo operejo zabojnike zaradi nas, ki tam živimo, da ne bo prišlo v tem obdobju, ko prihaja vročina, do kakšnih bolezni. Tukaj živijo starejši, bolni in invalidni," zaključuje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija