KONCERT MAGNIFICA V PORTOROŽU PRESTAVLJEN: Župan poskrbel za še več brezplačnih vstopnic (VIDEO)

Piran

Veliki koncert Magnifica in Pantaloonsov, ki bi se moral v portoroškem teniškem centru odviti to soboto, 6. januarja, je prestavljen na nov datum. "Ker ta konec tedna na Obali ne bomo imeli najbolj prijaznega vremena, smo se odločili, da preložimo velik glasbeni žur z Magnificom, ki bi moral biti jutri v Teniškem centru Portorož. Ta koncert bomo izpeljali v petek, 26. januarja," je na družbenem omrežju Instagram napovedal župan občine Piran Andrej Korenika.

Se pa bodo v Portorožu od Morja zimskih doživetij jutri poslovili v tamkajšnjem Grandu, kjer bodo za veselo vzdušje od 18. ure dalje poskrbela skupina DJ-ev Master Mix.

"Vsi, ki ste že prevzeli brezplačne vstopnice za Magnifica, jih skrbno shranite, saj so veljavne tudi za nov datum koncerta. Tiste, ki karte še nimate, pa lahko razveselim z novico, da smo se zaradi velikega zanimanja odločili natisniti še 800 dodatnih brezplačnih vstopnic. Najbolj enostavno boste do njih prišli prek spletnega portala Entrio," je še dejal župan.

Ob tem pa se zahvalil vsem, ki so množično obiskovali zimske prireditve v občini.

"Če pa morda sodite med tiste, ki vam kljub bogatemu programu koncertov, prireditev in dogodkov nikakor ni uspelo najti časa za zabavo, imate popravni izpit še v nedeljo, ko bo obisk našega drsališča brezplačen," zagotavlja Korenika.

Župan napoveduje, da bo pestro tudi za pusta: "Imeli bomo otroško pustovanje in velik pustni ples v Gledališču Tartini. Predvsem pa pomembna novost, veliko pustovanje Disco Carnival, kjer bo naš gost Gabry Ponte."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Imperio  |  13 .01. 2024 ob  18: 09
Kdo je izvolil tega župana. Svobodnjaki?
Balkanci? Komunalci?
Volilni lističi?
Vesoljci.
Gabrijel |  06 .01. 2024 ob  14: 04
-5
Kakršen župan, takšna glasba... Potem se pa pogovarjamo, kako pregnati iz Portoroža vso to balkanjado, kebabe in temu podobne jugo zadeve. Res nam ni pomoči.
Stric iz ozadja |  06 .01. 2024 ob  13: 53
-6
Drugače tega chefurja ne bi šel poslušat nobeden. No , ja najdejo jugofili, jugonostalgiki in "naši borci"... ter ponosni nasledniki, ki še nasedajo na take balkanoide...