MISLEČ, DA JO VARA, SE JE LOČILA: Potem pa izvedela šokantno resnico

Trendi

'Zlomljena' žena je razdrla zakon, potem ko je ugotovila, da je njen mož aktiven na Tinderju (aplikaciji, ki se uporablja za spletne zmenke). Nato je bila osupla, saj je ugotovila, da je bil v resnici njun sosed tisti, ki se je na Tinderju izdajal za njenega moža.

Sosedu je zamerila, ker ji je "ukradel družino, ljubezen in srečo" in čeprav z možem ni bila v stikih več kot leto dni, upa, da lahko zdaj, ko pozna resnico, ponovno vzpostavita odnos. Zgodbo je delila na Redditu.

V svoji anonimni objavi je pojasnila, da je septembra lani prejela sporočilo na Facebooku, da njen "mož govori in izmenjuje gole fotografije z drugimi ženskami na Tinderju". Žena si je nato naložila Tinder in naletela na profil svojega moža. Njegova lokacija je bila 'v bližini'.

Vendar se je vse spremenilo, ko se je odločila, da se bo z njim soočila. Napisala je: "Bila sem prepričana, da me vara in tistega večera sva imela grozen prepir, kar je privedlo do tega, da je prišla moja družina, da bi umirila situacijo. Toda namesto tega se je zaostrilo, ko je moj brat zgrabil in udaril mojega moža."

"Sosedje so poklicali policijo in moža prosili, naj spakira stvari in za nekaj časa odide drugam. Ločila sva se kmalu zatem. Preselil se je bližje svojemu obolelemu očetu, vendar vidi najine otroke konec tedna, dvakrat na mesec. Od ločitve je minilo 14 mesecev in odločila sem se, da potrkam na sosedova vrata. "Sosed je fotografije mojega moža prenesel z računalnika, ki smo mu ga posodili med covidom-19. Nekatere od teh fotografij so bile intimne narave. Vmes so bile tudi moje fotografije. S tem se zdaj ukvarja policija."

Šokirana žena je priznala, da zdaj želi popraviti odnos z bivšim možem, vendar se boji, da je prepozno. Rekla je: "Tako me je strah. To je zelo prizadelo najino duševno zdravje, finance in dobrobit najinih treh otrok."

Eden od uporabnikov Reddit-a je napisal: "Vaš mož je doživel nekaj, kar ne boste nikoli razumeli: lažno obtožbo, napad vašega brata, ločitev ... Bojim se, da ni več poti nazaj. Niste mu verjeli, ko je rekel, da ni on." Medtem je drugi dejal: "Dejstvo, da se je vaša družina vmešala in ga fizično prizadela, bi kogarkoli prisililo v razmislek o vrnitvi."

Ženska je nekaj mesecev pozneje napisala posodobitev. Rekla je, da sta se usedla in pogovorila ter razkrila, da bivši mož meni, da bi morala iti vsak svojo pot. "Trenutno je na terapiji in zahteval je, da prekineva stike. Nameravam spoštovati njegove želje in bom z njim tudi v prihodnje komunicirala prek njegovega odvetnika o zadevah, ki se nanašajo na najine otroke."

Nato je rekla, da se je njen brat opravičil in da je zelo obžaloval nasilno dejanje ter dodala: "To je bil niz nesrečnih dogodkov, ki je spremenil veliko življenj in ukradel moji družini ljubezen in srečo."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija