V KOPRU GOLJUFIJA Z APLIKACIJO NA TELEFONU: Z bančnega računa so mu poskušali ukrasti par tisoč evrov

Kronika

Koprski policisti so obravnavali prijavo goljufije s kriptovalutami. Oškodovancu so na telefon z njegovo privolitvijo namestili aplikacijo Anydesk in s pomočjo le te z njegovega bančnega računa opravili tri transakcije v višini več tisoč evrov. Ker se je nemudoma odzval, so transakcije uspeli zaustaviti. Policisti zadevo intenzivno preverjajo.

Na območju Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah policisti posredovali v 54 primerih, na številko 113 so prejeli 183 klicev. Obravnavali so 19 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in eno tatvino. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali trikrat.

V Izoli je nekdo vlomil v klet, kjer je ukradel električni skiro, črne barve, znamke Ninebot kickscooter.

V Parecagu je nekdo vlomil v hišo, kjer je ukradel gotovino, nakit in zbirateljske kovance.

V Strunjanu so Italijanki iz turistične namestitve ukradli denarnico z gotovino, osebnimi dokumenti in bančnimi karticami.

Z gradbišča v Postojni so ukradli hidravlično kladivo znamke MTB, vredno 8.000 evrov.

Včeraj ob 13.30 je 60-letni voznik avtomobila na Pahorjevi v Kopru ustavil pred prehodom za pešce, kjer je pešec prečkal cestišče. Nato pa je na prehod za pešce zapeljal 26-letnik s skirojem, v katerega je voznik pri speljevanju trčil. 26-letnik je bil lažje poškodovan in prepeljan v izolsko bolnišnico. Povzročitelju nesreče so policisti napisali plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija